Dobrovolnická letní jazyková praxe s možností získat kredity

V termínu 26.–30. 7. 2018 organizují FF a MFF v areálu České zemědělské univerzity v Suchdole International Linguistics Olympiad. Jde o mezinárodní kolo středoškolské vědecké olympiády, kterého se každoročně účastní kolem 30 týmů z různých zemí světa (web IOL viz ioling.org, web letošní akce na iol.ff.cuni.cz).

Na pomoc s pořádáním akce se hledají dobrovolníci z řad studentů FF UK, kteří by byli po dobu konání akce k dispozici a zajišťovali především komunikaci jednotlivých týmů s organizátory. U dobrovolníků předpokládáme slušnou znalost angličtiny, zároveň však budou mít studenti různých filologických oborů možnost komunikovat s členy týmů jejich rodnými jazyky (v současné době máme vedle anglofonních zemí potvrzenu účast týmů z Bulharska, Polska, Ukrajiny, Maďarska, Švédska, Japonska, Číny, Tchaj-wanu, Malajsie, Indie, Ruska, Slovinska, Finska, Lotyšska, Dánska, Kazachstánu, Estonska, Brazílie, Pákistánu, Koreje a frankofonní Kanady).

Dobrovolníci si budou moci zapsat volitelný kurz „Příprava Mezinárodní lingvistické olympiády“ s kódem ABO70024 a budou za svou činnost ohodnoceni kredity. Po dobu konání akce budou mít zajištěno stravování, je možné zajistit i ubytování.

E-mail: iol2018@ff.cuni.cz

Úvod > Aktuality > Dobrovolnická letní jazyková praxe s možností získat kredity