Proběhne XIV. ročník Konference mladých slavistů

Ve dnech 1. a 2. listopadu 2018 se na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v místnosti 104 uskuteční již XIV. ročník Konference mladých slavistů s podtitulem „Střední, jižní a východní Evropa a rok 1918: společenské a mezinárodní souvislosti“. Konference nabízí mladým badatelům možnost seznámit se s výsledky výzkumů svých kolegů z různých evropských univerzit. Výzkumníci z Česka, Bulharska, Chorvatska, Polska, Ruska, Slovenska a Ukrajiny přednesou své referáty v několika slovanských jazycích v blocích spadajících pod jazyk, literaturu či historii a kulturu.

Organizačním zázemím konference je Ústav východoevropských studií FF UK a koná se pod záštitou Českého komitétu slavistů.

Všechny zájemce z řad studentů i vědců srdečně zveme nejen na samotnou konferenci, ale také na slavnostní zahájení, které se uskuteční 1. 11. 2018 v 9.00 v učebně č. 104 v hlavní budově FF UK (nám. Jana Palacha 2, Praha 1).

Více informací, kontakty a samotný program jsou k dispozici, zde nebo na stránkách konference, případně ve facebookové události.

Úvod > Aktuality > CfP a konference > Proběhne XIV. ročník Konference mladých slavistů