Dotazník – závěrečné bakalářské a magisterské zkoušky a obhajoby (KSES, červen 2020)

Milé studentky, milí studenti,

současná doba přináší kvůli koronavirové nákaze a výjimečným opatřením mnoho změn a nejistot. Obracím se na Vás s prosbou, která směřuje k tomu, abychom v pořádku zvládli závěrečné bakalářské/magisterské zkoušky plánované na červen 2020. Pro Vaši informaci: Jak potvrzují poslední instrukce, vedení FF UK trvá na prezenční formě jejich průběhu (samozřejmě za jistých hygienických podmínek).

Abychom mohli vše připravit a naplánovat, chci Vás poprosit o součinnost. Ta by měla spočívat v tuto chvíli v tom, že ti z Vás, kteří zamýšlejí, že by možná/třeba/určitě chtěli skládat závěrečnou zkoušku nebo obhajobu závěrečné práce v červnovém termínu (tj. 8. 6. 2020 – 19. 6. 2020), ať vyplní tento online formulář. Nejde o závaznou přihlášku, jde jen o informaci, koho by se mohly státnice/obhajoby týkat, což nám pomůže v plánování a také v následné cílenější komunikaci.

Kdo z Vás zvažuje, že by určitě či alespoň eventuálně ke státnicím/obhajobě v čevnu 2020 šel, nechť prosím vyplní formulář do neděle 26. 4. 2020 včetně. (V případě, že byste to v daném termínu nestihli, ale přesto byste o účasti uvažovali, napište mi e-mail.) Následně rozhodneme o termínu státnic a o termínu odevzdání závěrečných prací (jeho posun na později je víceméně jistý, půjde jen o to stanovit, na kdy přesně).

Děkujeme za součinnost a přeji Vám vše dobré a hodně zdraví! #spolecnetozvladnem

Úvod > Aktuality > Dotazník – závěrečné bakalářské a magisterské zkoušky a obhajoby (KSES, červen 2020)