Rozvrh na letní semestr 2019/20

Rozvrhy na letní semestr 2019/20 pro různé studijní plány oboru/programu Středoevropská studia jsou zveřejněny zde (na stránce rozvrhy.ff.cuni.cz).

Komentáře k rozvrhu:

  • Historická geografie střední Evropy: V tomto akademickém roce nebude otevřeno, bude otevřeno s příštím akademickém roce.
  • Polsko a národnostní menšiny střední Evropy: Bude otevřeno v LS s omezením kapacity 5 studentů, primárně pro studenty, kteří mají tento předmět jako povinný. Výuka předmětu bude probíhat nepravidelnou formou. Více v anotaci předmětu a po domluvě s vyučujícím.
  • Teorie etnicity: V tomto akademickém roce není ze zdravotních důvodů vyučujícího vyučováno.
  • Literatury střední Evropy 19. století: Realizace tohoto pžedmětu probíhá formou realizace tří samostatných předmětů (Maďarská literatura 19. století ASE100220; Polská literatura 19. století ASE100263; Slovenská literatura 19. století ASE100261). V případě plnění tohoto předmětu je nutná domluva s vyučujícími uvedených předmětů.

Volitelné předměty doporučené pro student(k)y oboru/programu Středoevropská studia

Od AR 2019/20 není aktualizována třída SIS „ASEVP Volitelné předměty doporučené studentům středoevropských studií“. Místo toho jsou doporučené předměty uvedeny zde. Doporučujeme studentům/kám oboru/programu Středoevropská studia, aby zvážili/y možnost zapsat si jako VP předměty jiných studijních plánů oboru/programu Středoevropská studia (včetně bc./nmgr. studijních plánů). Možnosti pro tento semestr lze vidět na stránce rozvrhy.ff.cuni.cz).

Přednášky a semináře:

Sorabistické předměty na FF UK:

Jazykové kurzy:

 

Anotace předmětů boud v SIS – ve smyslu nejnovějších instrukcí od vedení fakulty – aktualizovány před termínem zápisu do předmětů.

V případě nutnosti budou komentáře k rozvrhu a seznam doporučených VP na této stránce průběžně aktualizovány. (Poslední aktualizace 24. 2. 2019 7.50)

Úvod > Aktuality > #rozvrh > Rozvrh na letní semestr 2019/20